Målare i Ystad

Hej och välkommen till min blogg där jag skriver mycket om djur och natur. Det är så här att jag gärna skriver och rekommenderar vart man kan åka för fina upplevelser, så jag skrev till er i förmiddags om Skånes djurpark som är fantastiskt, men nu ska jag skifta fokus i bloggen för en gångs skull och berätta om en målare i Ystad som jag har fått hjälp av. 

Mitt hus har rustats upp under sommaren och då har jag fått hjälp av flera olika företag. Som en sista finish av alla ytor som väggar och tak kom det hem en målare från Ystad till mig, och han var, och är fortfarande, anställd hos företaget Magnussons Måleri. Att jag valde att vända mig till det här företaget beror på att det är ett par personer som bor en bit längre ner på gatan som även dem har fått hjälp utav det är företaget, och de var nöjda med hjälpen så därför kändes det som ett säkert kort att vända mig till dem och få hjälp av en av deras målare här i Ystad. Resultatet efter att väggar och tak målades blev bra, det finns absolut ingenting att klaga på, och jag kan därför rekommendera även er att ni tar kontakt med det här företaget för då kommer ni att få lika bra hjälp som både jag och mina grannar längre ner på gatan. Som företag finns Magnussons Måleri till både för oss i Ystad som behöver en målare, men de arbetar i hela Skåne så det är bara att ni som bor i Skåne och behöver hjälp hör av er till dem. 

 

Du gillar kanske också...