Jag är nöjd med det här byggföretaget

God dagens och hejsan på er alla som idag har tagit er en liten stund för att komma in till mig på bloggen för att läsa ett inlägg som kommer att handla om ett företag i Sölvesborg som hjälper till inom bygg, ett byggföretag som ni kan läsa mer om här. Hur som helst så är det här företaget som heter Norje bygg ett byggföretag som kan hjälpa er med det mesta inom bygg och snickerier och jag är sjukt nöjd med hjälpen jag fått av dem, och tycker på grund av detta att Norje bygg i Sölvesborg förtjänar ett inlägg på bloggen. 

Det hör inte till vanligheterna att jag skriver om byggföretag eftersom jag mest skriver om djur och natur och många som följer bloggen har frågor och funderingar på vildmarksliv. Jag behövde ett byggföretag för en tid sedan och jag blev då rekommenderad att vända mig till Norje bygg av en kollega på bilverkstaden. Jag skulle säga att det inte finns någonting inom bygg i Sölvesborg med omnejd som det här företaget inte skulle kunna hjälpa till med. På grund av att jag är så nöjd vill jag tipsa er om dem, för då kan även ni som behöver bygg- eller renoveringshjälp vända er till dem och få den hjälp som ni behöver till ett bra pris. Jag har inte så mycket mer som jag vill ta upp med er i det här inlägget men om det är något mer ni tycker att jag borde ha sagt så kan ni i så fall skriva något litet under kommentarerna. Annars är det förstås ingen dum idé att ni läser mer om Norje bygg på deras egen sida på nätet. 

Du gillar kanske också...