Ett lantbruk i Alunda

God eftermiddag, god eftermiddag! Det gläder mig väldigt mycket att du har klickat dig in på min blogg för att läsa ett nytt och fräscht inlägg. Idag kommer du få läsa om ett lantbruk i Alunda som heter Axelsson, Tryggve Per Erik och den hjälpen jag har fått av dem.

När jag träffade min pojkvän för några år sedan hade han en dröm om att äga en egen bondgård, med tiden blev det vår gemensamma dröm. Idag har vi en egen bondgård med än så länge bara några hönor, en katt och två kor. Vi är inte i mål än men vi har i alla fall en bondgård som vi själva tog hand om. Jag måste medge att det var svårt till en början, även om min pojkvän hade lite kunskap sedan tidigare var det ändå svårt för oss att driva bondgården helt på egen hand. Därför valde vi att i början ta hjälp av ett lantbruk i Alunda, så att vi skulle få mer förståelse och för att bondgården skulle fungera som den skulle. All den hjälpen vi fick av det här lantbruket var helt fantastisk, jag hade inte kunnat tänka mig bättre hjälp än den vi fick. Idag är både jag och min pojkvän väldigt tacksamma gentemot detta lantbruk, utan dem vet jag inte alls hur det hade slutat. Planen framöver är att vi ska skaffa fler djur och även börja odla våra egna grödor, för att vi ska minska våra inköp och leva mer på det vi själva producerar. Avslutningsvis skulle jag vilja tipsa er om detta lantbruk i Alunda utifall att ni känner att ni behöver någon typ av hjälp från ett lantbruk.

Du gillar kanske också...