Ett åkeri för dig i Karlstad

Hallå där, vad kul att du kollar in på min blogg och läser mina inlägg. En fin onsdag som denna hade jag tänkt skriva lite närmare om Hellqvist Åkeri & Entreprenad AB som är ett åkeri i Karlstad. De hjälper mig och mitt företag med tranporten, om det här är någonting som intresserar dig är det bara att fortsätta läsa.

Som några av er redan vet jobbar jag i en djuraffär, vi säljer allt som man kan tänkas behöva till sina djur. Dessutom har vi även möjligheten att leverera köpta varor till närmaste utlämningsställe till våra kunder, det är tack vare den kontakten vi har med detta åkeri i Karlstad. De hjälper oss med transporten när det kommer till våra varor, på så sätt underlättar vi för de kunder som inte kan komma och handla tillbehör till sina djur i vår fysiska butik. När vi skulle börja med det här konceptet hade vi inte riktigt en plan för hur vi skulle tranportera ut varorna till kunderna, därför letade vi länge efter ett företag som kunde hjälpa oss med det. När vi väl hittade Hellqvist Åkeri & Entreprenad AB kändes det på en gång rätt, jag och mina kollegor fick en känsla av att det här var rätt företag att anlita för jobbet. Sedan dess har vi haft en bra kontakt med detta åkeri i Karlstad så att samarbetet med dem kan fortsätta på samma underbara sätt som det gör i dagsläget. Så bra transporthjälp som vi får av dem hade jag aldrig förväntat mig, det var helt enkelt en positiv överraskning när jag upptäckte det. Tack vare dem kan vi fortsätta leverera ut våra varor till djurägare där ute, slutligen skulle jag även vilja tipsa er att också ta kontakt med detta åkeri i Karlstad om ni av någon anledning skulle behöva hjälp med exempelvis tranporttjänster.

Du gillar kanske också...